KAYSERİ / MELİKGAZİ - Selçuklu Anadolu Lisesi

Mrt

Kayseri Şehit ve Gaziler Derneği ile Aile, Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Koordinasyonunda  Okulumuz öğrencilerine “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” adlı program düzenlendi.

Mrt

Selçuklu Anadolu Lisesi Almanya'da!!

2023 Aralık tarihinde millî eğitim bakanlığı ulusal ajans bünyesinde gerçekleştirilen Almanya akreditasyonuna Türkiye'den seçilen 4 öğrenci arasında okulumuz öğrencilerinden 11/F Yağmur Onur katılımıyla hem ülkemizi hem de okulumuzu temsil etti. Akreditasyon sürecinde Almanya'da okumanın nasıl olduğunu, okul ortamını, öğretmenlerini ve kültürünü tanıma fırsatın buldu.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 11/B ve 12/A sınıf öğrencileri ile birlikte 18 Mart Şehitleri Anma kapsamında sosyal duyarlılık için milli ve manevi duyguları paylaşmak ve yeni nesilllere aktarmak için şehitlik ziyareti yapılmıştır.

Mrt

7 Mart 2024 Cuma günü okulumuzda Okul Güvenliği ve Öğrencilerin Korunması konulu toplantı Yapıldı. Toplantıya; Kayseri Vali Yardımcısı Sayın Adnan TÜRKDAMAR, Kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Nurettin ŞAHİN, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sayın Hacı KAYA, Okul Müdürü Faruk OFLAZ, Müdür Yardımcıları Firdevs GÜNEŞ, Mustafa ÇETİNKAYA, Hakan AYAZ, Okulumuz Rehber Öğretmenleri Yüksel ÇEPKEN, Melek Sakarya YENEN, ÇEDES  Okul temsilcisi Betül TURHAL, Okul Polisi Ömür YILMAZ, okul Aile Birliği Üyeleri  Hatice KALKAN, Nursel DOĞAN ve Nurdan EMİR  katıldılar.

Mrt

28 Şubat Afet ve İlkyardım Haftası dolayısıyla okulumuzda bir program düzenlenmiştir. Yapılan programa Kayseri itfaiyesinde görevli arkadaşlar katılmışlardır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı dönem sonu faaliyet haftası çerçevesinde Salı günü okulumuzda "Tecrübe Paylaşımı" söyleşileri

etkinliğine okulumuz mezunlarından hava ikmal subaylarından üst teğmen Şükrü GÜNGÖR katılmıştır. Öğrencilerimizle tecrübe

paylaşımında bulundular. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla anma programı gerçekleştirildi.  Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve vatan uğruna şehit olan tüm şehitlerimiz sayesinde bugün vatanımızda özgür ve egemen olarak yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve dışarıdan gelen konuklarımızında katkılarıyla coşkuyla

kutlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurup bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimizin

nice 100 yılları görmesini yürekten arzu ediyoruz.

Ekm

İl Millî Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse geçtiğimiz günlerde vefat eden öğretmen arkadaşımız Mehmet Bircan için başsağlığı dileklerini iletmek üzere okulumuzu ziyaret ederek mesai arkadaşlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Ekm

Değerli kaymakamımız sayın Bülent KARACAN ve ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Hacı KAYA okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle samimi bir sohbet etmişlerdir. Okulumuza gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz edebiyat öğretmenlerinden Mehmet BİRCAN vefat etmiştir. Kederli ailesine, mesai arkadaşlarına, öğrencilerine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.