KAYSERİ / MELİKGAZİ - Selçuklu Anadolu Lisesi

Okul Güvenliği ve Öğrencilerin Korunması Konulu Toplantı

7 Mart 2024 Cuma günü okulumuzda Okul Güvenliği ve Öğrencilerin Korunması konulu toplantı Yapıldı. Toplantıya; Kayseri Vali Yardımcısı Sayın Adnan TÜRKDAMAR, Kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Nurettin ŞAHİN, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sayın Hacı KAYA, Okul Müdürü Faruk OFLAZ, Müdür Yardımcıları Firdevs GÜNEŞ, Mustafa ÇETİNKAYA, Hakan AYAZ, Okulumuz Rehber Öğretmenleri Yüksel ÇEPKEN, Melek Sakarya YENEN, ÇEDES  Okul temsilcisi Betül TURHAL, Okul Polisi Ömür YILMAZ, okul Aile Birliği Üyeleri  Hatice KALKAN, Nursel DOĞAN ve Nurdan EMİR  katıldılar.

11-03-2024

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 14:58 - Görüntülenme: 168