T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - Selçuklu Anadolu Lisesi

9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZA HOŞ GELDİNİZ

       Kıymetli öğrencilerimiz;

       Okulunuza hoş geldiniz.

       Hayallerinizi gerçekleştirmek için doğru lisede bulunmaktasınız. İyi bir lise, iyi bir üniversite, iyi bir üniversite iyi bir gelecek demektir.

       4 yıl sürecek olan ortaöğretimin sizlere, ailenize, okulumuza ve Millî Eğitim Camiasına hayırlara vesile   olmasını temenni ediyoruz. Öncelikle belirtmemiz gerekir ki tüm öğrencilerimizin kesin kayıtları Bakanlığımız tarafından yapılarak sınıflara yerleştirilmiştir. Bununla birlikte kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için okulumuzda bulunan matbu evrakın doldurulma işleminin 8 Eylül 2023 Cuma gününe kadar tamamlanması gerekmektedir.

        Okulumuzda eğitim, sabah saat 08:20’de başlamaktadır. Günlük 8 ders saati ders verilmektedir. Öğleden sonra 15:20’ de dersler sona ermektedir. Saat: 12:20 ila 13:00 öğle arası tatilidir. Öğle arası tatilinin öğrencilerimiz tarafından okul bahçesi sınırları içerisinde değerlendirilmesini tavsiye ediyoruz. Zira okulumuzun etrafında yoğun bir trafik akışı mevcuttur.

       Öğrencilerimizin yaklaşık %90’ı toplu ulaşım araçları ve/veya yaya olarak okulumuza ulaşmaktadırlar. Otobüslerin son durağı okulumuza çok yakın bir mesafededir. Diğer öğrencilerimiz servislerle gelip gitmektedirler. Servisi düşünen velilerimiz okulun açılmasıyla servisçilerle bizzat iletişim kurabilirler.

        Okulumuzda Bakanlığımız/Okul Aile Birliği tarafından kabul edilen Öğrenci Kıyafeti uygulaması mevcuttur. Bütün velilerimizden özellikle ricamız okul açılmadan öğrencilerinin kıyafetleri temin etmeleri ve öğrencilerin mutlaka öğrenci kıyafetiyle okula göndermelidir. Aşağıda örnekleri bulunan okul kıyafetleri, okul kıyafeti satan bütün mağazalarda bulunmaktadır.

       Okul idaresi ve öğretmenleri olarak öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak en önemli hedefimizdir. Bu çalışmalarımızın yanında sosyal, kültürel, bilimsel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle sizleri hayata ve üniversiteye hazırlamanın sorumluluğu ve gayreti içerisinde olacağız. İnşallah sizleri, öğretmenlerimiz ve ailelerimizle beraber hedeflerinize ulaştıracağız.

       Sizleri tekraren tebrik ediyor, hayırlı olsun diyoruz.

28-07-202328-07-202328-07-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.07.2023 - Güncelleme: 28.07.2023 12:18 - Görüntülenme: 828
  Beğen | 13  kişi beğendi